Wij zijn 2 thuisverplegingspraktijken die samen uit 45 verpleegkundigen bestaan. Medsana, met coördinatie door Christophe Geldof, is actief in het Waasland en Antwerpen. Thuisverpleging met een Hart, van Chrysantha, Jeroen en Jelle is al 20 jaar actief in Antwerpen, Burcht, Zwijndrecht en Linkeroever, 

Met de grote veranderingen en ontwikkelingen in het zorglandschap vinden wij dat de tijd is aangebroken om een samenwerking op te starten. De vraag tot een duurzame samenwerking in de thuisverpleging werd nog nooit zo vaak gesteld als afgelopen jaar. Na een jaar gesprekken te hebben gevoerd met veel verschillende partijen werd het voor ons langzaam maar zeker duidelijk hoe wij ons willen organiseren.

Onze twee praktijken blijven onafhankelijk van elkaar verder werken. Onze merken blijven verder bestaan en onze partners kunnen uiteraard zoals tevoren op ons blijven rekenen. Het verschil is nu dat we ons op andere niveaus als geheel kunnen profileren. Ons netwerk wordt groter en we versterken elkaar geografisch. We creëren ruimte en kansen voor ons en onze verpleegkundigen om professioneler te werken. We bouwen aan een samenwerking waar iedereen beter van wordt.

Om deze samenwerking te kunnen organiseren hebben wij het nieuwe platform, Ontzorg, opgericht

wij zorgen voor thuisverpleging

Als je vragen hebt of interesse hebt in ons project, dan horen we dat graag.


Lees zeker onze: