Nieuws

Wij ondersteunen het ethisch ondernemerschap in de zorg. Om deze stelling kracht bij te zetten ondertekenden we vandaag het Charter van de Thuisverpleging. Het charter is een mooi en duidelijk initiatief van enkele grote organisaties binnen de thuisverpleging waar wij ons als middelgrote praktijk volledig kunnen mee identificeren.

Vandaag zijn we met onze thuisverpleegkundigen gestart met vaccinaties aan huis in Antwerpen Centrum.
Huisartsen konden hun immobiele patiënten die nog een prik nodig hadden oplijsten de afgelopen weken.
Ontzorg coördineert deze week de hele opdracht in samenwerking met de ELZ Antwerpen Centrum.

Ann en Elya kiezen ervoor om samen met Medsana en Thuisverpleging met een Hart samen te werken onder Ontzorg. Ze varen hun eigen koers en kiezen ervoor om lokaal hun merk uit te bouwen. Met Ontzorg zorgen we voor ondersteuning en vergroten we elkaars netwerk.

Wij begeleiden vaak mee patiënten en hun dierbaren naar een kwaliteitsvol levenseinde. Dit zijn voor ons de meest intense, intieme en dankbare momenten. Daarom hebben wij vol passie voor een job als verpleegkundige gekozen. LEA is een nieuwe en sterk aan te raden tool voor zorgprofessionals als ondersteuning voor deze palliatieve zorgen.

Praktijkruimte

14-12-2020

Als je ons volgt op Instagram of Facebook kon je al zien dat wij bezig zijn met het inrichten van een bijzonder mooie en frisse praktijkruimte. In deze ruimte kunnen we patiënten ontvangen en kunnen onze verpleegpraktijken zich verder organiseren en hun administratie en facturatie doen. Medsana en Thuisverpleging met een Hart kijken reikhalzend uit...

Klik hier voor de nieuwe maatregelen. Bedragen zijn nog niet gekend en softwareproducenten moeten aan de slag om de "nieuwe" nomenclatuur toe te voegen. Hopelijk krijgen we hier snel meer duidelijkheid over...

Cohortzorg

11-04-2020

Vandaag zijn we gestart met een aparte ronde voor patiënten die besmet zijn met het coronavirus. De vraag of we deze patiënten konden opvangen werd steeds groter. Om de veiligheid van onze andere patiënten én verpleegkundigen te garanderen hebben we besloten om de zorgen van patiënten besmet met dit virus te scheiden.